Meteen naar de inhoud

De Arbitersopleiding 2023 is begonnen

Zaterdag 22 april jl. was in het Biljarthome van Vriendenkring Bergharen de aftrap van de officiële KNBB Arbiter 1 Opleiding. Niet alleen de aftrap, maar ook het vervolg van deze opleiding vindt plaats in het Biljarthome van Vriendenkring. De 7 kandidaten gaan in de maanden mei t/m juli onder leiding van de ervaren oud arbiter Paul Beckers de discipline van arbiter van de Koninklijke Nederlandse Biljart Bond onder de knie proberen te krijgen. De kandidaten zullen zich thuis vooral moeten voorbereiden op het theoretische deel van de opleiding. Tijdens de lesbijeenkomsten zal de theorie in de praktijk geoefend gaan worden. De opleiding wordt afgesloten met een examen, ook weer omvattend een theorie- en praktijkgedeelte.

Wanneer kandidaten slagen voor de opleiding zullen zij ingezet worden voor diverse PK toernooien binnen het district waarvan ze lid zijn. De arbitercorpsen van de diverse KNBB-districten kunnen nieuwe arbiters goed gebruiken. Is je interesse gewekt door dit bericht, kom dan tijdens de lessen gerust eens een kijkje nemen. Je mag ook altijd contact opnemen voor meer informatie.
De lesdagen zijn: 27 mei, 3 juni, 10 juni, 17 juni, 1 juli; Examendag: 8 juli.
Het Biljarthome van Vriendenkring Bergharen is tijdens de lesdagen gewoon toegankelijk. Tijdens de examendag willen de kandidaten zich uiteraard concentreren op het slagen voor de opleiding, houd daar dan rekening mee.

Biljartvereniging Vriendenkring
Coordinator arbiter opleidingen KNBB District Nijmegen
Gert-Jan van de Ven
gjvdv@hotmail.com
06-24395280