Meteen naar de inhoud

Corona-update 18 februari 2022

Per vandaag mag de horeca weer open tot 01.00 uur. Tijdens de laatste persconferentie zijn meer versoepelingen aangekondigd, en eind volgende week wordt er nog meer verruimd. Toch heeft het bestuur van district Nijmegen, inclusief wedstrijdleider Jan Doeleman, besloten de competitie weer op te starten met ingang van maandag 7 maart 2022. Dit doen we om de volgende redenen.

In eerste instantie dachten we maandag 21 februari a.s. weer te kunnen beginnen. Maar een week later zijn er geen wedstrijden gepland i.v.m. carnaval. Door de competitie op 7 maart te hervatten krijgen we ruimte om te kijken welke wedstrijden er uitgehaald of eventueel ingehaald moeten worden, zodat aan het eind van de competitie in elke poule elk team evenveel wedstrijden heeft gespeeld. Dus teamleiders hou er rekening mee dat er in Biljartpoint nog wijzigingen kunnen komen inzake het aantal te spelen wedstrijden. Uiteraard worden de teamleiders van de betreffende teams op tijd op de hoogte gesteld.

Wij kunnen ons voorstellen dat er teams zijn die zich niet helemaal happy voelen met het weer competitie gaan spelen. Geef dat dan zo snel mogelijk door aan Jan Doeleman, zodat we daarmee met het speelrooster rekening kunnen houden. Aan allen succes en veel plezier met het restant van de competitie!

Bestuur KNBB district Nijmegen